Over mij

 

Mijn naam is Diana Bruin

Mijn grootste uitdaging op dit moment is om van mijn bedrijf een succes te maken. Wat kost het opstarten veel voorbereiding, in energie, tijd en geld. Maar wat geniet ik van het hele traject! 

Het bezig zijn met inrichten, stylen, fotograferen en presenteren van huizen, mij kunnen omgeven tussen meubels en accessoires, mixen en matchen van kleur en interieur, organiseren- adviseren en sfeer creëren. Dat zat er eigenlijk altijd al in! Mijn liefde voor huizen vertaalde ik naar het werken als interieur- en vastgoedstylist, woningfotograaf en organizer. Ik help mensen graag bij het verkoopklaar maken van hun woning door het creëren van rust met behulp van een sfeervol maar neutrale inrichting, de juiste verlichting, kleur en accessoires en goede foto's, met als doel de pluspunten van de woning benadrukken. Ik heb een heldere en gevoelige kijk op woningen en kijk als het ware door de inrichting heen. Ik ben praktisch ingesteld en hou van korte hands-on projecten met snel zichtbaar resultaat; er met de woning tussenuit springen!

Naast een woning verkoopklaar maken en het kunnen adviseren op het gebied van woninginrichting heb ik een goed ontwikkeld gevoel voor organizing. Ontrommelen, opruimen, ordenen en organiseren geeft overzicht en controle en maakt van de woning (weer) een gezellig thuis.

Mijn motto is; blijdschap waarmaken, met als doel het verbinden van en met de klant. Mijn hands-on mentaliteit, enthousiasme en gedrevenheid maken van mij een spontane, creatieve, inspirerende en motiverende persoonlijkheid.

 

 'mijn aanbod van diensten maakt voor mij de ideale combinatie van kennis delen met hands-on werkplezier'