Diensten

 

Vastgoedstyling   - wij stylen en u verkoopt -

De eerste indruk is van groot belang. Net zoals de verkoop van een woning, is ook de aankoop een emotionele gebeurtenis. In zeer korte tijd beslissen potentiële kopers of de woning al dan niet in de smaak valt. Daarom wordt met vastgoedstyling de aandacht op de pluspunten van de woning gevestigd door de ruimtes in te richten met de juiste meubelopstelling, passende aankleding en decoratie. Dit zorgt, samen met het juiste gebruik van kleur en goede verlichting, voor een sfeerbeleving die een breed publiek intrigeert en inspireert tot een woning- bezichtiging. Binnen 2 dagen is de gehele woning verkoop klaar. De gebruikte hands-on aanpak van de verkoopstylist geeft namelijk al snel zichtbaar resultaat door direct aan de slag te gaan met de in huis zijnde meubels en accessoires. Soms is er alleen nog een kleine aanvulling van basisaccessoires nodig om het perfecte verkoopplaatje te realiseren. 

Potentiële kandidaten kopen met hun gevoel, niet met hun portemonnee. Ik ben zelf een gevoelsmens en dat is merkbaar aan mijn manier van werken en het eindresultaat. Een kleine investering in verkoopklaar maken van de woning wordt beloond met meer bezichtigingen en een betere verkoopprijs.

 

Woningfotografie  - goede foto's maken zichzelf verdienstelijk -  

Deskundige woningfotografie zorgt met de perfecte plaatjes voor een goede eerste indruk bij geïnteresseerden. Het inspireert, intrigeert en motiveert. Resultaat? Gegarandeerd meer belangstellenden aantrekken en logischerwijs een betere verkoopprijs behalen.

Het verkopen van een woning begint dus met goede foto's. De juiste hoek is daarbij belangrijk, zodat zoveel mogelijk van de ruimte op de foto zichtbaar is. Een koper koopt tenslotte de vierkante meters, niet het interieur. 

 

Meubelverhuur  - meubels maken van een huis een thuis - 

Een leegstaande woning verkoopt moeilijker door het ontbreken van sfeer. Niet alle potentiële kopers kunnen in een leeg huis een beeld vormen van hoe het kan zijn als de woning ingericht en bewoond is. Door het gebruik maken van de optie meubelverhuur wordt de woning door restyling verkoopklaar gemaakt en wordt de leegte opgevuld met warmte. 

De kosten van meubelverhuur verdient zich daarom gegarandeerd terug in de verkoopprijs.